Mobilitate 3

Barabás Anita

Așteptarea mea de la Erasmus+ e acumularea a cat mai multor informatii utile dintr-o tara europeana, și acumularea experientei din domeniul meu de pregatire. Consider că acest program raspunde asteptarilor mele.

Somfalean Alexandra

Acest program îmi ofera o experientã unica atât educationalã, cât si personalã, în conditiile in care voi avea posibilitatea de a compara modelul academic din sistemul medical gazdã cu cel romanesc.

Miklos Csilla Izabella

Așteptarea mea de la Erasmus+ sa acumulezi cât mai multe informații și experienta în domeniu și sa învăț lucruri noi care ma vor ajuta în viitor.

Benefi Zsuzsanna

De la programul Erasmus plus am mai multe asteptari. Sa vad cum se lucreaza in strainatate, mai ales in Germania, unde am auzit ca sistemu medical ii mai modern si mai dezvoltat decat la noi. Imi doresc sa acumulez informatii noi. Imi doresc sa cunosc oameni noi. Sa acumulez experiente noi in ingrijirea pacientilor la standarde europene.

Tamasi Tibor Endre

Așteptările mele de la Erasmus+sunt: perfecționarea in acest domeniu,acumularea de experiență, plăcerea de a cunoaște și de a comunica cu diferite persoane.

Tătar Mădălina Andra

Imi doresc sa acumulez noi cunostiinte atât practice cat si teoretice, ma bucura faptul ca pot avea acces la pacienți, este un mare plus la CV, cu programul Erasmus consider ca ies din zona mea de confort. Consider ca voi avea acces la aparatura medicala performanta.

Albu Lucian Daniel

Îmi doresc sa acumulez experiența in îngrijirea pacientilor la standarde europene sa aprofundez necesităților lor si sa îmi reînnoiesc cunoștințele de limba germana.

Oltean Andreea

Prin programul Erasmus pot experimenta traiul într-o țară străină și, totodată, pot acumula cunoștințe medicale noi care îmi vor fi de ajutor în cariera de asistent.

Câra Nicoleta

Programul Erasmus+ este o experiență care mă poate ajuta la punerea în aplicare a ceea ce am învățat și totodată este o oportunitate pentru a învăța lucruri noi despre pacienți și nevoile lor, consider că acest proiect mă va ajuta foarte mult in dezvoltarea abilităților practice și comunicative.

Stana Georgiana

Prin experienta Erasmus consider ca acumulez cunoștințe în îngrijirea pacienților, iar faptul ca programul se desfășoară intr.o țară europeana de elita îmi va fii cu siguranță o piatra de temelie în drumul meu de a deveni asistent medical ,la cele mai înalte standarde.